Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σκλαβούνου, Σιδηρά και Γαγάνη πανελληνιονίκες ΙΔ 2019
[Gazzetta]: Σκλαβούνου, Σιδηρά και Γαγάνη πανελληνιονίκες ΙΔ 2019

[Gazzetta]: Σκλαβούνου, Σιδηρά και Γαγάνη πανελληνιονίκες ΙΔ 2019

Σπουδαίοι αγώνες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Με την ανάδειξη των Πανελληνιονικών Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με επιτυχία οι 72οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Τρεις αμαζόνες, η Κέλλυ Σκλαβούνου, η Δέσποινα Σιδηρά και η Κορίνα Γαγάνη αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες αντίστοιχα στις Κατηγορίες Ενηλίκων, Εφήβων και Παίδων.

Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Ενηλίκων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη στο σύνολο Πανελληνιονίκες ήταν η Κέλλυ Σκλαβούνου του ΙΟΒ με τον Quanderas συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό 70,909% από τα δύο αγωνίσματα Δα και Freestyle. Στην 2η θέση ήταν o Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao του ΑΚΙΒ με συνολικό ποσοστό 68,372% και στην 3η θέση η Φαίη Βαρβιτσιώτη με τον Salvanos Song του ΙΟΒ με ποσοστό 64,125%.

Στην Κατηγορία Εφήβων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πανελληνιονίκες ήταν η Δέσποινα Σιδηρά του ΑΙΟΑΤ με τον Windsor συγκεντρώνοντας στα δύο αγωνίσματα Γ4 και freestyle ποσοστό 67,014%. Στην 2η θέση ήταν η Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Luxemburg του ΕΙΟ με ποσοστό 65,947% και στην 3η θέση η Ζωή Τερτίπη με τον Capuccino του ΑΙΟΑΤ με ποσοστό 64,139%.

Στην Κατηγορία Παίδων, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε για πρώτη φορά η αμαζόνα από την Κρήτη και την ΙΑΚ, Κορίνα Γαγάνη με τον Boy Altena με το μεγαλύτερο ποσοστό 67,223% από τα δύο αγωνίσματα Α4 και Α5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!