Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Συζήτηση για όλα στα Σπάτα…
[Gazzetta]: Συζήτηση για όλα στα Σπάτα…

[Gazzetta]: Συζήτηση για όλα στα Σπάτα…

Η ομιλία του Κωστένογλου, το μήνυμά του για νέο ξεκίνημα και η απαίτησή του για “όλοι μαζί” στη λύση του προβλήματος, όσα ειπώθηκαν κι από τους παίκτες της ΑΕΚ

Οι επόμενες μέρες και παρά τις απουσίες παικτών βρίσκουν την ΑΕΚ σε μια ανοιχτή συζήτηση για όσα έχουν γίνει και ειδικά στο αγωνιστικό σε ότι αφορά την ήττα στο ντέρμπι. Δεν λες ότι υπάρχει και η καλύτερη δυνατή κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας. Αυτό είναι αυτονόητο…

Στα Σπάτα για περισσότερο από μία ώρα Νίκος Κωστένογλου και ποδοσφαιριστές μίλησαν για όλα όσα αφορούν το αγωνιστικό και όχι μόνο αφού υπήρχαν αντιδράσεις παικτών που δημιούργησαν πρόβλημα. «Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας ενοχλεί. Ότι πρόβλημα υπάρχει να το συζητήσουμε και να δουλέψουμε για να το λύσουμε όλοι μαζί», ήταν τα πρώτα λόγια του Κωστένογλου.

Συνέχισε στο ίδιο ύφος την ομιλία του: «Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Να τον παίρνει από το χέρι και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες».
Συμμετοχή στη συνάντηση είχαν και οι παίκτες (Λιβάια, Τσιντώντας, Σιμόες, Ολιβέιρα, Μάριο Οικονόμου), που πήραν τον λόγο και εκείνοι με το.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!