Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννιτών για τον ΠΑΣ και την αναδιάρθρωση
[Gazzetta]: Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννιτών για τον ΠΑΣ και την αναδιάρθρωση

[Gazzetta]: Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννιτών για τον ΠΑΣ και την αναδιάρθρωση

Την Πέμπτη (18/4) θα υπάρξει συνάντηση στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, μετά και από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να μην περάσει η αναδιάρθρωση.

Η κατάσταση στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τον λόγο αυτό γίνεται κινητοποίηση όλων των τοπικών φορέων για να μην περάσει η αναδιάρθρωση. Έτσι, αύριο Πέμπτη στις 14:00 θα γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, μετά και από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και εκεί θα κληθούν πλέον όλοι να πάρουν και επίσημα θέση, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκονται και οι Ηπειρώτες βουλευτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με έγγραφό της προς το Δήμο Ιωαννιτών αιτήθηκε σύγκληση σύσκεψης ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή των Ελλήνων πρότασης του Υφυπουργού κ. Γ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει το έγγραφο, η υπό ψήφιση πρόταση θα δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Για τους παραπάνω λόγους, συγκαλείται σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18/04/2019 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “Α. ΤΣΑΚΑΛΩΦ”, με σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας για την αποφυγή τέτοιων εξελίξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!