Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα Σκιάδεια 2018
[Gazzetta]: Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα Σκιάδεια 2018

[Gazzetta]: Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα Σκιάδεια 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση των Σκιαδείων 2018 έχει ξεκινήσει και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον ιστορικότερο αγώνα πόλης που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Απριλίου 2018!

Οι προετοιμασίες από την Οργανωτική Επιτροπή συνεχίζονται με στόχο μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν για ακόμα μια χρονιά το μεγάλο αυτό γεγονός ενώ ο κοινωνικός σκοπός του αγώνα με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιανίας αποτελεί ακόμα ένα σπουδαίο κίνητρο για τους θεσμούς που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ιωάννη Σκιαδά.

Υπενθυμίζουμε τις διαδρομές:

10 km ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2018*: Για το 2018 η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα και ο ΠΑΟΔΗΠ διατήρησαν την διαδρομή του 2017, με μικρές διορθώσεις που θα διευκολύνουν τους δρομείς. Η διαδρομή συνδέει τις 2 Δημοτικές Ενότητες, είναι ομαλή και γρήγορη και έχει ως σκοπό να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες δρομείς του Δήμου Παιανίας αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας της Αττικής που στηρίζουν, με την παρουσία τους, την διοργάνωση.

Skiadia classic 5km*: Ο αγώνας των 5 km διεξάγεται σε 3 στροφές των 1650m αποτελώντας τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50, ’60 και΄70. Ο αγώνας κινείται σε μια κυκλική διαδρομή στο κέντρο της πόλης .

ΟΡΘΟΟΠΤΙΚΗ Fun Race 1500m: Ο αγώνας των 1500m απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς και έχει ψυχαγωγικό μη συναγωνιστικό χαρακτήρα. Στον αγώνα αυτό επιβραβεύεται η συμμετοχή και είναι ο πιο κατάλληλος αγώνας για να ξεκινήσει κανείς την επαφή του με τρέξιμο και γενικά με την άσκηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!