Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Συνεχίζεται με επιτυχία το 5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών
[Gazzetta]: Συνεχίζεται με επιτυχία το 5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

[Gazzetta]: Συνεχίζεται με επιτυχία το 5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

Συνεχίστηκαν το Σάββατο οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Σχολείου Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, με τη ΔΟΑ να είναι και χορηγός του Σχολείου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Ρωσίας ήταν το κεντρικό θέμα που απασχόλησε τους εξέχοντες ομιλητές κατά τη 2η ημέρα. Για το θαύμα της εθνικής του 2004 μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης που συγκέντρωσε πάνω του τις κάμερες και απάντησε στα ερωτήματα αθλητικών συντακτών και φοιτητών ΜΜΕ. Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Μάνος Σταραμόπουλος ήταν ομιλητές από το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του VAR από τον Εκπαιδευτή διαιτησίας και μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Δαγκλή. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Έλενα Ριζεάκου, η β΄ αΑντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα και ο Πρόεδρος της ΕΣΗΠΗΝ, Κυριάκος Κορτέσης.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS Europe), Τσαρλς Καμενζούλι, μίλησε για τη ραγδαία αύξηση στη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από τους φιλάθλους στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

«Το σύγχρονο εργασιακό τοπίο στα media», παρουσίασε ο Απόστολος Καψάλης, Ερευνητής Εργασιακών Σχέσεων στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ και Δρ. Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!