Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η συνάντηση και το πλάνο του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού
[Gazzetta]: Η συνάντηση και το πλάνο του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού

[Gazzetta]: Η συνάντηση και το πλάνο του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας. Εκεί συζητήθηκε και το πλάνο της ομάδας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομών του Ολυμπιακού καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας την νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων από τον διευθυντή των Ακαδημιών, Μανώλη Τσιρογιάννη και τον Τεχνικό Σύμβουλο, Σάκη Πλατανίτη. Στην έναρξη της συνάντησης ο απερχόμενος έφορος των Ακαδημιών του πόλο Κωνσταντίνος Γούρας, καλωσόρισε τον νέο επικεφαλή έφορο, Σταμάτη Σταματίου.
Ο τεχνικός σύμβουλος των Ακαδημιών πόλο του Ολυμπιακού, Σάκης Πλατανίκτης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Η νέα χρονιά ξεκινάει με πάρα πολλά προβλήματα καθώς δεν έχουμε πισίνες. Γίνεται μεγάλος αγώνας στο να βρούμε χώρους να μπορούν να προπονηθούν όλες οι ομάδες, από τις μικρότερες μέχρι τις μεγαλύτερες. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε αυτό με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το βράδυ εχτές ήταν σε έξι διαδρομές, τρία τμήματα και συνολικά 65 παιδιά. Αυτό το πρόβλημα έχει προκύψει επειδή είναι κλειστό το Παπαστράτειο. Ευελπιστώ ότι αυτό θα λυθεί και με τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός για την εύρεση κολυμβητηρίου. Αγωνιστικά οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι που είναι για το σύνολο του Ολυμπιακού, να πρωταγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα είτε αυτό είναι οι πρώτες θέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!