Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…
[Gazzetta]: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…

[Gazzetta]: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…

Ο Γιώργος Κούβαρης γράφει για την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Ρωσία από την Χίμκι και στέκεται στα δύο στοιχεία που στέρησαν γι’ ‘άλλη μια φορά από τους «πράσινους» το δικαίωμα να φτάσουν σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Τη μία λέμε «αρχή είναι, θα φτιάξει». Την άλλη «που θα πάει, θα δούμε βελτίωση στο επόμενο ματς». Ώσπου φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε το «μια από τα ίδια» για τον φετινό Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να παρουσιάζουν τις ίδιες παθογένειες από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Δεν λέω ότι η εικόνα θα μείνει ίδια ή ότι δεν γίνεται δουλειά ή ότι δεν υπάρχει η διάθεση για να αλλάξει η εικόνα στο εγγύς μέλλον. Άλλωστε καμία ομάδα με 6-7 νέους παίκτες δεν μπορεί να αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της και του αγωνιστικού της πλάνου από τους πρώτους 1-2 μήνες. Παρόλα αυτά, όταν έχει έναν συγκεκριμένο στόχο οφείλει να κάνει κάποια βασικά πράγματα τα οποία θα ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες της ήττας.

Το ότι έχασε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Χίμκι ήταν κάτι που θα μπορούσε, έτσι και αλλιώς, να συμβεί. Άλλωστε ουδείς είχε κυκλώσει το συγκεκριμένο ματς ως «προαπαιτούμενο» όσον αφορά την εκτός έδρας νίκη. Παρόλα αυτά παίζει ο ρόλο ο τρόπος που έχασε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!