Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η Σερένα Γουίλιαμς θίγει το θέμα ισότητας των δύο φύλων
[Gazzetta]: Η Σερένα Γουίλιαμς θίγει το θέμα ισότητας των δύο φύλων

[Gazzetta]: Η Σερένα Γουίλιαμς θίγει το θέμα ισότητας των δύο φύλων

Η Σερένα Γουίλιαμς με ανοικτή επιστολή της στο Porter Magazine θίγει το θέμα της ισότητας των δύο φύλων, προτρέποντας τα νέα κορίτσια μην σταματούν να κυνηγούν τα όνειρα τους.

Η επιστολή της Σερένα Γουίλιαμς:

«Είχα την τύχη να έχω μια οικογένεια που με στήριξε στο όνειρό μου και με ενθάρρυνε να το ακολουθήσω. Έμαθα να μη φοβάμαι. Έμαθα πόσο σημαντικό ήταν να παλεύω για ένα όνειρο και, το πιο σημαντικό, έμαθα να ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Η μάχη μου ξεκίνησε όταν ήμουν τριών ετών και δεν έχω σταματήσει να τη δίνω από τότε.

Όπως γνωρίζουμε, πολύ συχνά οι γυναίκες δεν έχουν αρκετή υποστήριξη και αποθαρρύνονται από το να ακολουθήσουν τα μονοπάτια τους. Ελπίζω μαζί να μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό.

Για μένα, είναι ζήτημα ανθεκτικότητας. Αυτό που οι άλλοι ονομάζουν ελαττώματα ή μειονεκτήματα για μένα, για τη φυλή μου, για το φύλο μου, το αγκαλιάζω και μου δίνει περισσότερη ενέργεια για να επιτύχω. Ποτέ δεν άφηνα κανέναν να ορίσει τις δυνατότητές μου. Όρισα μόνη μου το μέλλον μου.

Έτσι, όταν ήρθε το θέμα της ισότητας στις αμοιβές, απογοητεύτηκα γιατί γνώριζα από πρώτο χέρι πως όλες οι τενίστριες έχουν κάνει την ίδια σκληρή δουλειά, τις ίδιες θυσίες με τους άνδρες τενίστες για να φτάσουν εδώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!