Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σεμινάριο ποδοσφαίρου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης
[Gazzetta]: Σεμινάριο ποδοσφαίρου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

[Gazzetta]: Σεμινάριο ποδοσφαίρου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ηράκλειο, επιμορφωτικό σεμινάριο, για τους αθλητικούς συντάκτες, με θέμα «Οι νέες αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου» το οποίο διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

Ο εκπαιδευτής διαιτητών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της διεύθυνσης ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣΗ κύριος Τάσος Μαστοριδης, εξήγησε αναλυτικά τις τροποποιήσεις και τις αλλαγές στους κανονισμούς και παράλληλα απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Το σεμινάριο το οποίο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, χαιρέτησε ο κ. Νίκος Συριγωνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα Αθλητισμού και μέλος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ηρακλείου, ο οποίος και συνεχάρη τον ΠΣΑΤ και την Περιφερειακή Επιτροπή του για την πρωτοβουλία της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε φορέας θα πρέπει να επιμορφώνεται, να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται διαφορετικά είναι καταδικασμένος. Έμπρακτα φαίνεται ότι αυτό που κάνετε το αγαπάτε και το ψάχνετε. Είμαστε δίπλα σας και πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητά σας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!