Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: H SEAT παίρνει «προαγωγή» εντός του Volkswagen Group 
[Gazzetta]: H SEAT παίρνει «προαγωγή» εντός του Volkswagen Group 

[Gazzetta]: H SEAT παίρνει «προαγωγή» εντός του Volkswagen Group 

Περισσότερο στο «συναίσθημα» θα μιλάνε τα νεότερα SEAT ώστε να διαχωριστεί η θέση της φίρμας μέσα στο Group και να μην «μπερδεύεται» με τη Volkswagen και τη Skoda.

Η πολιτική του Volkswagen Group περιλαμβάνει τη σαφή θέση της κάθε μάρκας στην αγορά και η διοίκηση του ομίλου σύντομα θα διασαφηνίσει τα πράγματα, μεταξύ Volkswagen, SEAT και Skoda. Πιο συγκεκριμένα, η Volkswagen θα διατηρήσει τη θέση πρωτοπορίας, εξέλιξης και κλασικής πρότασης, η Skoda θα πάρει γραμμή για να κάτσει απέναντι σε μάρκες με τρομερό Value for Money όπως η Hyundai και η KIA, ενώ η SEAT θα περάσει σε μια νέα εποχή που θα προσελκύει περισσότερο «ενθουσιώδεις» οδηγούς.

Πιο σπορ σχεδίαση, μεγαλύτερο οδηγικό ενδιαφέρον και νεανική προσωπικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα δώσουν μια upmarket φιλοσοφία στην ισπανική φίρμα, κάτι το οποίο όμως ίσως να σημαίνει και αύξηση των τιμών των μοντέλων τους. Για όσους συνεχίζουν να ζητούν κάτι παραπάνω σε επίπεδο επιδόσεων, εμφάνισης και μοναδικότητας στον χαρακτήρα, θα παίρνει η θέση η νέα CUPRA, η μάρκα που γεννήθηκε μέσα από τις σπορ εκδόσεις των SEAT στα περασμένα χρόνια.

Όπως μας ξεκαθαρίζει το Volkswagen Group, η low cost πλέον φίρμα, Skoda, θα έχει όλα τα προνόμια για χρήση ολοκαίνουργιων κινητήρων και πλαισίων καθώς ο στόχος τους δεν είναι να έχουν μια..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!