Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 15 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σαν… πολύ χαλαροί δεν είμαστε στη θέα ενός όπλου;
[Gazzetta]: Σαν… πολύ χαλαροί δεν είμαστε στη θέα ενός όπλου;

[Gazzetta]: Σαν… πολύ χαλαροί δεν είμαστε στη θέα ενός όπλου;

Ο Βασίλης Τσίγκας προσπαθεί να καταλάβει πώς γίνεται να δικαιολογείται -έστω κι αν κατακρίνεται- η θέα ενός περίστροφου σε γήπεδο.

Ξεκινάω αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Ναι, είμαι αφελής. Προφανώς, πρέπει να είμαι, γιατί διαβάζω κι ακούω από παντού τριγύρω μου, ότι η θέα ενός περίστροφου σε γήπεδο, ε εντάξει, δεν είναι κάτι πολύ περίεργο…

Διαβάζω τα άρθρα σαφώς πιο έμπειρων από εμένα δημοσιογράφων κι ακούω τις συζητήσεις τους και πραγματικά δυσκολεύομαι ώρες ώρες να αποδεχθώ την… αποδοχή τους: «Ναι είναι κατακριτέο, ναι δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά τι να κάνουμε τώρα, έτσι ήταν, είναι και θα είναι στην Ελλάδα αυτή η κατάσταση».

Συγγνώμη κιόλας, αλλά μήπως όχι; Μήπως δεν πρέπει; Μήπως ένας άνθρωπος, ο οποίος κουβαλάει πάνω του ένα περίστροφο, δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο; Όποιος κι αν είναι αυτός…

Ακούω ιστορίες για πρώην προέδρους ΠΑΕ να καβαλάνε κάγκελα με το περίστροφο στο σακάκι, βλέπω νυν ιδιοκτήτες να μπουκάρουν στο χορτάρι με το περίστροφο στη ζώνη και διαβάζω παραδοχές λάθους, που συνοδεύονται πάντα με έναν αστερίσκο. Είτε γιατί προσπαθούν να δικαιολογήσουν έως ένα βαθμό αυτή τη θέα είτε γιατί στην Ελλάδα αυτή είναι η πραγματικότητα και καλό θα είναι να ξυπνήσουμε.

Όχι, εγώ δεν θέλω να ξυπνήσω και πείτε με παιδάκι, πείτε με εκτός πραγματικότητας, πείτε με ό,τι τραβάει η ψυχή σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!