Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η Ρεάλ Μαδρίτης ο πιο υπεύθυνος κοινωνικά ποδοσφαιρικός σύλλογος για το 2017
[Gazzetta]: Η Ρεάλ Μαδρίτης ο πιο υπεύθυνος κοινωνικά ποδοσφαιρικός σύλλογος για το 2017

[Gazzetta]: Η Ρεάλ Μαδρίτης ο πιο υπεύθυνος κοινωνικά ποδοσφαιρικός σύλλογος για το 2017

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» συναντήθηκαν στο Τορίνο για την απονομή του Nine Values ​​Cup στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βίκτορ Ζούμπκοφ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gazprom, και ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ιταλική Δημοκρατία Σεργκέι Ράζοφ, συναντήθηκαν στο Τορίνο με τους νέους πρεσβευτές του Διεθνούς Κοινωνικού Παιδικού Προγράμματος της Gazprom «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» (Football for Friendship): τον 14χρονο Albert Zinnatov και τον 12χρονο Timophey Evstigneev (Ρωσία), τον 12χρονο Pol Puig Montana (Ισπανία), τον 13χρονο Nicola Postiglione (Ιταλία) και τον 15χρονο Emmeka Henschen (Κάτω Χώρες).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπογράφηκε πιστοποιητικό για την απονομή του Nine Values ​​Cup (Κύπελλο Εννέα Αξιών). Το μοναδικό αυτό τρόπαιο θα απονεμηθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνέχεια της αναγνώρισής της από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ως ο πιο κοινωνικά υπεύθυνος ποδοσφαιρικός σύλλογος για το 2017.

Οι κάτοχοι του Nine Values ​​Cup είναι η Μπαρτσελόν α (Ισπανία, 2015), η Μπάγερν (Γερμανία, 2016), η Αλ-Γουάντα (Συρία, 2016) και η Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία, 2017).

Το 2018, το πρόγραμμα Football for Friendship ενώνει 211 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Οι τελικές εκδηλώσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα από τις 8 έως τις 15 Ιουνίου την ίδια περίοδο με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία.

«Αυτή τη στιγμή, το Nine Values ​​Cup είναι το μοναδικό αθλητικό τρόπαιο στον κόσμο που απονέμεται από παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!