Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ψαρόπουλος: «Αν είναι εμπρησμός, έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»
[Gazzetta]: Ψαρόπουλος: «Αν είναι εμπρησμός, έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»

[Gazzetta]: Ψαρόπουλος: «Αν είναι εμπρησμός, έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»

Την πυροσβεστική να βγάλει πόρισμα περιμένει ο Σταύρος Ψαρόπουλος για την φωτιά στο όχημά του και θεωρεί πως αν υπάρχει εμπρησμός τότε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Φωτιά στο αμάξι του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου, ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον πρόεδρο να μιλάει στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και να αφήνει τα πάντα ανοιχτά, τονίζοντας πως αν είναι εμπρησμός, τότε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Αν δεν βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής και δεν ελεγχθεί το αυτοκίνητο, ούτως ώστε να έχουμε τα πραγματικά αίτια, δεν μπορεί κανείς να προκαταβάλλει αποφάσεις και να μιλά μετά βεβαιότητας για εμπρησμό. Ελπίζω ακόμα και τώρα να μην είναι κάτι τέτοιο… Αν, τελικά, είναι εμπρησμός, τότε δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα άλλο, παρά μόνο με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω άλλες διαφορές προσωπικές ή επαγγελματικές. Αν κι εφόσον, επαναλαμβάνω, είναι εμπρησμός, μόνο με το ποδόσφαιρο μπορώ να το συνδέσω» 

Για την απόφασή του να σταθεί στο πλευρό του Γραμμένου: «Ανήκα στην παράταξη Σαρρή, ο κύριος Γκιρτζίκης ήρθε μετά. Είχαμε κάποιες διαφορές και είχα πει πως δεν μπορώ να συμπορευτώ μαζί του. Αν κι εφόσον ήταν εκείνος υποψήφιος, δεν θα μπορούσα να τον ψηφίσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!