Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Παντελίδης
[Gazzetta]: Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Παντελίδης

[Gazzetta]: Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Παντελίδης

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη και τις βαρύτατες ευθύνες των παικτών (και) προς αυτήν την εξέλιξη…

Ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε το μονοπάτι που συνηθίζουν να επιλέγουν οι προπονητές όταν διαισθάνονται (ίσως και επιβεβαιώνουν) ότι η ανατροπή μιας κατάστασης είναι υπεράνω των δυνάμενών τους. Και δεν ήταν μόνο η μεθοδολογία κοινοποίησης της απόφασης παραίτησής του, όπου προφανώς δεν ήταν τυχαίο ότι θέλησε πρώτα τη δημοσιοποίησή της στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ούτως ώστε να «δεσμεύσει» τον εαυτό του, όσο η επιμονή που τον χαρακτήρισε στις δύο τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Γιατί, ανεξαρτήτως της μπουρδολογίας που κυριάρχησε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά και μετά την ήττα από τον Βόλο, ο Καρυπίδης δεν ήθελε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό. Με το ζόρι όμως, δεν έμεινε κανείς. Σήμερα, προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά ο Παντελίδης νιώθει ότι δεν μπορεί να γιάνει πληγές που έχει διαπιστώσει ενός του αγωνιστικού τμήματος. Αν το έκανε, θα έβαζε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Οι δυο τους ξέρουν πολύ καλά τους λόγους.

Ο Παντελίδης έφυγε έχοντας στην πλάτη του το φορτίο του μεριδίου ευθύνης που του αναλογεί. Στον χθεσινό αγώνα με τον Βόλο, την επιλογή χρησιμοποίησης του Γιάννη Φετφατζίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου, σ’ ένα σχέδιο το οποίο δεν βγήκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!