Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Η πρόταση του Ολυμπιακού για Κωστή δεν μας ικανοποίησε»
[Gazzetta]: «Η πρόταση του Ολυμπιακού για Κωστή δεν μας ικανοποίησε»

[Gazzetta]: «Η πρόταση του Ολυμπιακού για Κωστή δεν μας ικανοποίησε»

O A΄ αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε για το θέμα της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό που τελικά δεν προχώρησε.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Φινλανδία – Ελλάδα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0:

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σωματείο της Νέας Σαλαμίνας προσφέρουν κόπο και χρήματα και σε εθελοντική βάση. Όλοι γνωρίζουν πώς λειτουργούμε. Κάποιος έπρεπε να φταίξει και ο πιο κατάλληλος είναι αυτός που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του σωματείου. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν δυόμισι μήνες με εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έγινε και συνάντηση στην Αθήνα, έπεσαν απόψεις στο τραπέζι και φτάσαμε στο τελικό στάδιο που έπρεπε να καθοριστούν οι όροι. Όταν μπήκαμε σε αυτό το κομμάτι, υπήρχε διάσταση απόψεων. Διαφάνηκε ότι ήταν πολύ έντονη η πλευρά του Ολυμπιακού και δεν συζητούσε τους όρους. Κάποια πράγματα δεν τα ικανοποίησαν και εμείς ομόφωνα απορρίψαμε την πρόταση».

Γενικότερα για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Εμείς δεν θα μπούμε σε συμφωνία για να δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον».

Για τον Κωστή: «Είναι ένα παιδί, πλήρως συνειδητοποιημένο. Είναι ταπεινόφρων, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δουλεύει σκληρά και το μέλλον είναι μπροστά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!