Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πρώτα να βρει το μοντέλο και μετά τον διευθυντή που θα το υπηρετήσει
[Gazzetta]: Πρώτα να βρει το μοντέλο και μετά τον διευθυντή που θα το υπηρετήσει

[Gazzetta]: Πρώτα να βρει το μοντέλο και μετά τον διευθυντή που θα το υπηρετήσει

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το ξεκάθαρο πλάνο λειτουργίας και φιλοσοφίας των τμημάτων υποδομής που πρέπει να ορίσει η διοίκηση και το οποίο θα κληθεί να αναπτύξει ο νέος υπεύθυνος.

Στην δύση του 2016, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το κεφάλι του Γιάννη Σαμαρά από την διεύθυνση των τμημάτων υποδομής. Θυμάμαι σαν τώρα στα πλαίσια του ρεπορτάζ να ακούω ότι «οι ακαδημίες κοστίζουν πάρα πολλά λεφτά και δεν έχουμε πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα τόσα χρόνια. Όλο 4οι και 5οι βγαίνουμε. Πεταμένα χρήματα είναι αυτά»! Τι κρίμα που δεν υπάρχει δικαστήριο ποδοσφαιρικών «εγκλημάτων». Πραγματικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πείστηκε τότε από τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιρικά και βασιλιά άμπαλο συνεργάτη που είχε ποτέ, να… καθαρίσει άμεσα έναν άνθρωπο, του οποίου την δουλειά την βιώνει μέχρι και σήμερα ο σύλλογος με την εξαιρετική φουρνιά των παικτών που έχουν γεννηθεί το 2001. Ακόμη μία ακατανόητη ποδοσφαιρική απόφαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί.

Ο τρόπος που καλύφθηκε η θέση, πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια για το «πως δεν πρέπει να λαμβάνονται κομβικές αποφάσεις σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Εκείνη την εποχή, ο Παναθηναϊκός ήθελε και γενικό αρχηγό. Είχε προτείνει αυτή την θέση στον Τάκη Φύσσα, τον οποίο απέλυσε λίγους μήνες νωρίτερα μετά το αποτυχημένο πέρασμά του στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!