Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 10 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πρόεδρος ρουμανικής ομοσπονδίας: «Δεν έχουμε την κατάλληλη υποδομή για Μουντιάλ»
[Gazzetta]: Πρόεδρος ρουμανικής ομοσπονδίας: «Δεν έχουμε την κατάλληλη υποδομή για Μουντιάλ»

[Gazzetta]: Πρόεδρος ρουμανικής ομοσπονδίας: «Δεν έχουμε την κατάλληλη υποδομή για Μουντιάλ»

Ο πρόεδρος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου εξήγησε γιατί θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να συνδιοργανώσουν Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία του Μουντιάλ 2030.

Ο Ρουμάνος αξιωματούχος τόνισε πως η χώρα του δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενήσει τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου σημειώνοντας πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2023 φαντάζει ως πιο εφικτός στόχος!

«Νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο στην ποδοσφαιρική υποδομή μας. Αν την συγκρίνουμε με αυτή του Μουντιάλ 2026 που θα φιλοξενηθεί στην αμερικανική ήπειρο θα διαπιστώσουμε πως εκεί τα 15 από τα 23 στάδια φιλοξενούν 69.000 θεατές.

Αντίθετα, σήμερα οι τέσσερις βαλκανικές χώρες έχουν μόλις δύο ή τρία στάδια με πάνω από 50.000 θέσεις. Για μένα πιο σημαντικό είναι να επενδύσουμε στους Νέους.

Επιπρόσθετα η FIFA εισηγείται να υπάρχει τουλάχιστον ένα στάδιο με χωρητικότητα πάνω από 80.000 θεατές για το Μουντιάλ. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να να μας κάνουν να σκεφτούμε. Μέχρι τότε ας ασχοληθούμε με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2023».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!