Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πολύ καλή φωνή για τους… μπαρουτοκαπνισμένους
[Gazzetta]: Πολύ καλή φωνή για τους… μπαρουτοκαπνισμένους

[Gazzetta]: Πολύ καλή φωνή για τους… μπαρουτοκαπνισμένους

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έγραψε στο προηγούμενο blog για την πολιτική του ΠΑΟΚ να φρεσκάρει ηλικιακά το ρόστερ του, αλλά σήμερα γράφει με μεγαλύτερη «εμπιστοσύνη» για μεταγραφές τύπου Στοχ (αν γίνει) και Ζίφκοβιτς.

Στο περασμένο blog καταγράψαμε ένα γεγονός που αποδείκνυε μία βασική αρχή της φετινής μεταγραφικής πολιτικής του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν αλλάζει και προφανώς στον ΠΑΟΚ έχουν τους λόγους τους που κινούνται βασιζόμενοι σε αυτό το σχέδιο.

Από εκεί και πέρα όμως…

Μεγάλη και καλή ομάδα, δεν φτιάχνεις μόνο με… μικρούς. Ούτε μόνο με μεγάλους σε ηλικία παίκτες. Μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεις μόνο με… Έλληνες. Ούτε βέβαια μόνο με ξένους! Δεν μπορείς να πετύχεις μόνο με… καλά παιδιά. Ούτε μόνο με «περίεργους». Για να μην «πλατειάζουμε», με ψηλούς- κοντούς, άσπρους-μαύρους, ο ΠΑΟΚ και κάθε ομάδα που θέλει να πετυχαίνει μεγάλους στόχους, οφείλει να βρίσκει τη χημεία μεταξύ… όλων αυτών. Όλοι χρειάζονται…

Ενώ λοιπόν έχει λογική η προσπάθεια να πέσει ο Μέσος Όρος ηλικίας και να αυξηθούν οι παίκτες με πιο αθλητικά προσόντα, σε κάθε μεταγραφική περίοδο ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται και οι πιο «σίγουρες» κινήσεις. Αυτές δηλαδή που εμπεριέχουν μικρότερο μεταγραφικό ρίσκο.

Όπως και να το κάνουμε, καλός είναι ο κάθε Ντάγκλας Αουγκούστο των 22 ετών που πρώτη φορά έρχεται στην Ευρώπη, αλλά… ο 30χρονος Ζίφκοβιτς που έπαιζε στη Ξάνθη τρία χρόνια, είναι πολύ πιο πιθανό να «πιάσει» και να αποδώσει στον ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω… Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει μόνο… Ζίφκοβιτς, ή μόνο Ντάγκλας Αουγκούστο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!