Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Πολύ αγαπημένο το Nissan Micra
[Gazzetta]: Πολύ αγαπημένο το Nissan Micra

[Gazzetta]: Πολύ αγαπημένο το Nissan Micra

Έρευνα ανάμεσα σε κατόχους του νέου Nissan Micra, αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό απόλυτης ικανοποίησης από το αυτοκίνητό τους.

Τη μεγάλη τους ικανοποίηση για το Micra εξέφρασαν σε έρευνα του ανεξάρτητου οργανισμού Reevoo οι κάτοχοι του νέου μοντέλου της Nissan, δίνοντας έναν εντυπωσιακό μέσο όρο βαθμολογίας 8,8 στα 10. Μάλιστα το ένα τρίτο εκ των συμμετεχόντων, έχουν βαθμολογήσει με 10 στα 10 το νέο Micra.

Όπως είναι αναμενόμενο, η Nissan δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένη από τα σχόλια των πελατών της. Όμως, η σκληρή δουλειά για τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής δεν σταματάει ποτέ. Όλα τα σχόλια συλλέγονται και αναλύονται, έτσι ώστε οι όποιες βελτιώσεις στην γκάμα του Micra να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Τα θετικά σχόλια για το ολοκαίνουργιο Micra, καταφθάνουν από όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Συγκεκριμένα, στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, οι βαθμολογίες κυμαίνονται από 8,7 έως 9,3, με άριστα το 10.

Συνολικά, το χαρακτηριστικό “διασκεδαστικό στην οδήγηση” είναι αυτό που τονίζεται πιο συχνά από τους κατόχους του Micra, καθώς αναφέρεται στο 20% όλων των σχολίων. Η ποιότητα και η ευχαρίστηση της εμπειρίας οδήγησης, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και η οδική συμπεριφορά του Micra είναι μερικές από τις επαναλαμβανόμενες φράσεις των ιδιοκτητών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!