Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η πληρωμή των Αντρέου, Ρόβα και οι… δύο ομάδες του Άρη
[Gazzetta]: Η πληρωμή των Αντρέου, Ρόβα και οι… δύο ομάδες του Άρη

[Gazzetta]: Η πληρωμή των Αντρέου, Ρόβα και οι… δύο ομάδες του Άρη

Παράλληλα της καταβολής των φετινών υποχρεώσεων ο Άρης είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τις περσινές αμαρτίες και στο πλαίσιο αυτό τακτοποιήθηκαν σήμερα(9/10) οι Αντρέου, Ρόβας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, καθώς σε μια περίοδο όπου τα έσοδα είναι από περιορισμένα έως μηδαμινά – καθότι δεν υπάρχουν αγώνες άρα και εισπράξεις από τα εντός έδρας παιχνίδια –προσπαθεί να είναι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις του και φυσικά να καλύψει τις περσινές… αμαρτίες.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα(9/10) καταβλήθηκε μέρος των οφειλών στους Αντρέου, Ρόβα με τους οποίους υπάρχει συμφωνία για τη σταδιακή εξόφλησή τους. Στην ίδια συνομοταξία βρίσκονται εξάλλου και οι Ταυλαρίδης, Καράμπελας με τους οποίους επίσης υπάρχει συμφωνία για την σταδιακή πληρωμή των οφειλών και ήδη καταβλήθηκε η πρώτη δόση.

Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου, πρόσφατα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, είπε ότι… «έχω την αίσθηση ότι έχουμε δύο ομάδες». Αναφερόταν στις περσινές αμαρτίες, στα μεγάλα συμβόλαια τα οποία πρέπει να πληρωθούν. 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!