Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πλέον οι αλλαγές δεν είναι επιλογή αλλά ανάγκη
[Gazzetta]: Πλέον οι αλλαγές δεν είναι επιλογή αλλά ανάγκη

[Gazzetta]: Πλέον οι αλλαγές δεν είναι επιλογή αλλά ανάγκη

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για την ανάγκη ριζοσπαστικών αλλαγών στον Άρη, την ποδοσφαιρική αφέλεια του με τον Ολυμπιακό και τον… επαγγελματία Τζοβάρα.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν υφίσταται και καθώς οι αγωνιστικές αδυναμίες του Άρη παραμένουν οι ίδιες και απαράλλαχτες από το ξεκίνημα του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου, είναι προφανέστατο πλέον ότι η επιβολή ριζοσπαστικών αλλαγών δεν στοιχειοθετεί επιλογή, αλλά ανάγκη. Ακούγοντας και βλέποντας χθες τον Τόλη Τερζή, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, (μου) καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι ένιωσε ότι ο κύκλος του στην τεχνική ηγεσία του Άρη έχει κλείσει και με την άποψη περί άμεσης αλλαγής αγωνιστικού προσώπου, προφανώς έβαλε την υπογραφή του στο έγγραφο που υποχρεώνει τη διανδρία του Άρη να προχωρήσουν α) στην πρόσληψη προπονητή και β) ίσως στην εφαρμογή μέτρων που είχαν συζητήσει μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Οι άσχετοι και οι… εφαρμοστές των (επικοινωνιακών) διατεταγμένων υπηρεσιών θα πουν τα δικά τους και στην πραγματικότητα, τούτο ουδόλως αγγίζει τους έχοντας γνώση τα του Άρη γιατί οι τελευταίοι ξέρουν και αντιλαμβάνονται τον ρόλο των πρώτων, ποιους υπηρετούν και κατ’ επέκταση τι οφέλη έχουν σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη για αλλαγές δεν καλλιεργείται μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το δύστυχο για τον Άρη είναι ότι δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έδειξε στα άλλα παιχνίδια. Η απόδοσή του είναι σαν… καρδιογράφημα νεκρού ανθρώπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!