Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Περιμένουμε γιορτή του βόλεϊ»
[Gazzetta]: «Περιμένουμε γιορτή του βόλεϊ»

[Gazzetta]: «Περιμένουμε γιορτή του βόλεϊ»

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ρόδου η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ.

Φώτης Χατζηδιάκος (Δήμαρχος Ρόδου): «Οι ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας στη Ρόδο»

«Σας καλωσορίζω στο νησί της Ρόδου. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας για την επιλογή της Ρόδου. Τέτοιου είδους διοργανώσεις, που γίνονται στην πρωτεύουσα ή τη συμπρωτεύουσα, κάποιες φορές περνούν απαρατήρητες από το ευρύ κοινό. Σε μία επαρχιακή πόλη ή νησί, θεωρείται μεγάλο γεγονός.

Αυτό μας τιμάει ιδιαίτερα, καθώς γνωρίζουμε τις δυσκολίες για τη μετακίνηση στο νησί μας. Το βιώνουμε χρόνια στον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό και καταλαβαίνω την μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να είμαστε όλοι εδώ.

Η Ρόδος έχει ιστορία αρχαιοτάτων χρόνων στον αθλητισμό, καθώς είχε τους περισσότερους αρχαίους Ολυμπιονίκες. Θέλω να πιστεύω ότι η φιλοξενία θα είναι τόσο απλόχερη, που, φεύγοντας από εδώ, οι εντυπώσεις θα είναι οι καλύτερες. Στο νησί μας βρίσκονται τέσσερις από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας. Εύχομαι να γίνει καλή διοργάνωση, καλοί αγώνες και, πάνω απ’ όλα, να φύγουμε ικανοποιημένοι.

Μας δίνεται και η ευκαιρία να εγκαινιάσουμε το καινούργιο μας γήπεδο με μία σπουδαία διοργάνωση. Για εμάς, είναι μεγάλη ικανοποίηση να ξεκινήσουμε τις διοργανώσεις με αυτό το final-4. Με το καλό και του χρόνου εδώ είμαστε».

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Τυχεροί που βρισκόμαστε στη Ρόδο, θέλουμε τον Ιανουάριο να έρθουν οι Εθνικές»

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, εκ μέρους όλου του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο της Ε.Ο.ΠΕ., για τη φιλοξενία. Σε μία δύσκολη περίοδο, το να φιλοξενήσει ένα νησί 150 άτομα και να μετακινήσει 100 ανθρώπους, να παρέχεις τα πάντα, για να δώσεις χαρά στους νέους, οφείλω να το συγχαρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!