Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Το παιδί των φαναριών!
[Gazzetta]: Το παιδί των φαναριών!

[Gazzetta]: Το παιδί των φαναριών!

Σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια ένα έθνος παλλόταν από τη συγκίνηση και την αγαλλίαση και ο Βασίλης Σκουντής ξεπαγώνει εικόνες μιας βραδιάς που νιώθει πως δεν ξημέρωσε ποτέ!

Εκ της διευθύνσεως που λένε έλαβα τις προάλλες ένα μήνυμα για να γράψω, λέει, ένα επετειακό κείμενο για το Ευρωμπάσκετ του ’87. Ευρωμπάσκετ στα ελληνικά, το προτιμώ τοιουτοτρόπως και όχι Eurobasket, αν και πιστεύω η αναφορά στο ’87 είναι περιττή.

Το Ευρωμπάσκετ είναι σαν τη μάνα στο ανέκδοτο…

Μία είναι η μάνα, ένα είναι και το Ευρωμπάσκετ!

Μου παράγγειλαν λοιπόν να γράψω κάτι που τάχα δεν έχω γράψει ποτέ άλλοτε…

Πάσχει εκ γενετής και εκ προοιμίου αυτή η παραγγελιά όμως διότι εδώ και 32 χρόνια κάθε τέτοια μέρα γράφω πάντοτε κάτι που δεν είχα γράψει την προηγούμενη φορά και φοβάμαι πως σώθηκαν τα πυρομαχικά μου!

Κι όσα εν πάση περιπτώσει μου ‘χαν περισσέψει, σαν ανεξίτηλες θύμησες από εκείνες τις άγιες νύχτες του ’87 τις μάζεψα και τις έκανα βιβλίο!

Γράψε, λέει, τι έκανες εκείνη τη μέρα από το πρωί που ξύπνησες…

Σωθήκατε τώρα!

Για να ξυπνήσει κάποιος πρέπει να έχει κοιμηθεί και εκείνα τα βράδια δεν θυμάμαι να έκλεισα μάτι κανονικά σε κρεββάτι όπως συμβαίνει με τους θεοτικούς ανθρώπους!

Λαγοκοιμόμουν σε κάτι καναπέδες στο Γραφείο Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πήγαινα στο σπίτι μου που ευτυχώς ήταν κοντά, στον Κορυδαλλό, για να κάνω ένα μπάνιο και να ξαναγυρίσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!