Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 5 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Πατέρας και ηγέτης μας ο Μαρινάκης»
[Gazzetta]: «Πατέρας και ηγέτης μας ο Μαρινάκης»

[Gazzetta]: «Πατέρας και ηγέτης μας ο Μαρινάκης»

Οι σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο αναφέρθηκαν στο όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο και χαρακτήρισαν «πατέρα» τους.

Το σχετικό μήνυμα των σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο:

«Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά που σαν θα μεγαλώσουν όλα θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά»

Με τους στίχους αυτούς του Μάνου Χατζιδάκη από το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά», ταιριάζει απόλυτα και η δική μας ιστορία εδώ στην Κύπρο ως Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μια ιστορία και μια πορεία η οποία ξεκίνησε πριν 17 χρόνια όχι με 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά αλλά με 27 παιδιά τα οποία πολύ γρήγορα έφτασαν τα 800 περίπου. Ένας τεράστιος αριθμός παιδιών από όλη την Κύπρο τα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες μας, μεγαλώνουν μαζί μας και ανδρώνονται ποδοσφαιρικά και κοινωνικά για χάρη των ίδιων τους των εαυτών αλλά και των γονέων τους αλλά και για χάρη του Πειραιά όπως λέει και το τραγούδι αλλά και για χάρη της τιμημένης και δοξασμένης φανέλας της αγαπημένης μας ομάδας.

Μέσα από μια ειλικρινή και στενότατη συνεργασία με του Ρέντη και μια καθημερινή επαφή και επικοινωνία που σε κάνει να νιώθεις πραγματικά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μαζί σαν μια οικογένεια και μια γροθιά πετύχαμε το ακατόρθωτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!