Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Ο «Παρθενώνας» των SUV αποκαλύπτεται
[Gazzetta]: Ο «Παρθενώνας» των SUV αποκαλύπτεται

[Gazzetta]: Ο «Παρθενώνας» των SUV αποκαλύπτεται

Η Rolls Royce έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες του πρώτου SUV στην ιστορία της, της Cullinan, με το τελικό αμάξωμά της καμουφλαρισμένο για δοκιμές στο δρόμο.

Μέχρι σήμερα, η Rolls Royce χρησιμοποιούσε ένα τροποποιημένο αμάξωμα της λιμουζίνας Phantom για τις δοκιμές των μηχανικών μερών του πρώτου της SUV μοντέλου.

Πλέον η Cullinan, όπως θα ονομάζεται, απέκτησε το τελικό της σχήμα, υπό τη μορφή ενός τεράστιου, πεντάθυρου αμαξώματος που ξεπερνά κατά πολύ το μήκος των 5 μέτρων. Όπως και η τετράθυρη λιμουζίνα, η Phantom, που έχει χαρακτηριστεί «Παρθενώνας σε τροχούς», για τη μεγαλοπρέπεια, τον όγκο και τη… μάσκα της, έτσι και η Cullinan μπορεί να διατηρήσει αυτό το χαρακτηρισμό στον κόσμο των SUV.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της βρετανικής εταιρείας –υπό τον έλεγχο της BMW- η Cullinan θα είναι το κυρίαρχο είδος των SUV, αποκαθηλώνοντας την Bentley Bentayga που σήμερα χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία της κατηγορίας.

Χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα μηχανικά της μέρη, η Rolls Royce έχει επιβεβαιώσει ότι η Cullinan θα διαθέτει ένα νέο πλαίσιο με κυρίαρχο υλικό κατασκευής το αλουμίνιο για μείωση του βάρους και μόνιμη μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!