Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παρουσιάστηκε ο Λινάρδος ως Διευθυντής Ακαδημιών στον Πανιώνιο (pics)
[Gazzetta]: Παρουσιάστηκε ο Λινάρδος ως Διευθυντής Ακαδημιών στον Πανιώνιο (pics)

[Gazzetta]: Παρουσιάστηκε ο Λινάρδος ως Διευθυντής Ακαδημιών στον Πανιώνιο (pics)

H Επιτροπή Διοίκησης των Ακαδημιών Μπάσκετ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Νίκου Λινάρδου ως Διευθυντή Ακαδημιών Μπάσκετ.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ενημέρωση των «κυανέρυθρων»

Ο Έφορος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Ακαδημιών Μπάσκετ κ. Πάρις Λουτριώτης, καλωσόρισε τους επισήμους και τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και, μαζί και με τα άλλα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης Ακαδημιών Μπάσκετ, κ. Βασίλη Λάζαρη, Οικονομικό Υπεύθυνο, κ. Αντώνη Γκίκα, Υπεύθυνο Τμημάτων και κ. Χάρη Βασιλειάδη, Υπεύθυνο Επικοινωνίας, παρουσίασε τον νέο Διευθυντή Ακαδημιών κ. Νίκο Λινάρδο, έκανε μία αναλυτική παρουσίαση της φιλοσοφίας προσέγγισης και της νέας λειτουργικής δομής των Ακαδημιών, και περιέγραψε και τις αναλυτικές αρμοδιότητες του Διευθυντή Ακαδημιών, στον οποίο ανατίθεται η υλοποίηση της νέας προσέγγισης.

Ο κ. Λουτριώτης επεσήμανε ότι ο βασικός στόχος της νέας διοικητικής διάρθρωσης θα είναι η συνεχής διάδοση και επέκταση του πνεύματος και των αρχών που διέπουν τον Πανιώνιο, εδώ και 128 χρόνια, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σημασία που έχει, και πρέπει να παίζει, ο αθλητισμός στην ζωή παιδιών αθλητών και των οικογενειών τους, με αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία , η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η πίστη σε κοινό σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη, που θα είναι βάση της λειτουργίας των Ακαδημιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!