Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παρουσία του Υφυπουργού αθλητισμού η κοινή εκδήλωση ΕΟΙ ΦΕΕ
[Gazzetta]: Παρουσία του Υφυπουργού αθλητισμού η κοινή εκδήλωση ΕΟΙ ΦΕΕ

[Gazzetta]: Παρουσία του Υφυπουργού αθλητισμού η κοινή εκδήλωση ΕΟΙ ΦΕΕ

Με την συμμετοχή χιλίων περίπου φιλίππων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/01) με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο BOX η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας από κοινού για πρώτη φορά με την Φίλιππο Ένωση Ελλάδας.

Η οικογένεια του αλόγου, του ιπποδρόμου και της ιππασίας, βράβευσαν μαζί τους πρωταγωνιστές του 2017 και γιόρτασαν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς σε μία μεγάλη ιππική γιορτή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, οι Βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη και Αναστάσης Μεγαλομύστακας, μέλη της ΕΟΕ και αθλητικών ομοσπονδιών. Εκτός από τον Υπουργό, χαιρετισμό απεύθυναν στον κόσμο της ιππασίας οι δύο Πρόεδροι της ΕΟΙ και της ΦΕΕ αντίστοιχα, κ.κ. Ισίδωρος Κούβελος και Γιάννης Μυτιληναίος, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν εκ μέρους της ΕΟΙ ο κ. Γιώργος Δημαράς, ΓΓ και εκ μέρους της ΦΕΕ, ο κ. Νίκος Κανελλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΦΕΕ.

Ειδικά, η Ελληνική ιππασία τίμησε φορείς και εταιρείες χορηγούς της, που έρχονται αρωγοί στο πρόγραμμα της όλη την χρονιά, όπως την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, το Δήμο Μαρκόπουλο, τον Εθνικό χορηγό την ΜΕΤΚΑ την Εταιρεία Coral, την Pharmaten, την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, τον Όμιλο Αντωνίου, την Superfast Ferries, την Ισμαήλος ΑΕ, την Teleperformance, το Holiday Inn Athens, την HERTZ, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Zeroem και την New Alert.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!