Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παραμονή Σκίμπε: ακόμη μια καθοριστική απόφαση “στο πόδι” και “στην τύχη”
[Gazzetta]: Παραμονή Σκίμπε: ακόμη μια καθοριστική απόφαση “στο πόδι” και “στην τύχη”

[Gazzetta]: Παραμονή Σκίμπε: ακόμη μια καθοριστική απόφαση “στο πόδι” και “στην τύχη”

Ο Βασίλης Σαμπράκος τρομάζει με τα ρεπορτάζ σχετικά με την παραμονή ή την αντικατάσταση του ομοσπονδιακού προπονητή που δείχνουν την ελαφρότητα και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα η νέα ΕΠΟ.

Περίπου δύο 24ωρα μετά το γεγονός του αποκλεισμού της Ελλάδας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, τώρα που αρχίζει να κάθεται λίγο η σκόνη και να ξεφεύγουμε από τις κορώνες και τις υπερβολές, είναι η πρώτη στιγμή για να αρχίσει η κουβέντα για την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας. Ναι, σωστά σκέφτεστε, είναι ακόμη νωρίς, διότι δεν έχει κρυώσει το κεφάλι, δεν έχουμε πάρει ασφαλή απόσταση ούτε από το γεγονός του αποκλεισμού αλλά ούτε και από τα προηγούμενα αγωνιστικά και λοιπά γεγονότα, των οποίων το άθροισμα δίνει την εικόνα για να κριθεί το νόημα της επέκτασης του συμβολαίου του Μίκαελ Σκίμπε. Η ΕΠΟ όμως δεν αφήνει χρόνο για σκέψη. Βιάζεται να αποφασίσει, και όπως φαίνεται πρόκειται να το κάνει στην ερχόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Πάμε λοιπόν παρακάτω: είναι κατάλληλη η στιγμή για τη λήψη της απόφασης; Η απάντηση στο ερώτημα κρύβεται στην απάντηση της ερώτησης σχετικά με το “ποιος” και “πώς” θα πάρει αυτή την απόφαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!