Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν κάνω ό,τι και οι άλλοι»
[Gazzetta]: Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν κάνω ό,τι και οι άλλοι»

[Gazzetta]: Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν κάνω ό,τι και οι άλλοι»

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα, εάν αλλάξουν οι όροι του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Λαμία εφόσον υπάρξει μείωση στα τηλεοπτικά έσοδα, επανέλαβε ο ισχυρός της άνδρας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον «Metropolis».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τις αφαιρέσεις βαθμών στις ομάδες: «Πιστεύω ότι το μέτρο για την αφαίρεση βαθμών πρέπει να ισχύει σε περίπτωση επεισοδίων μόνο σε σοβαρή υπαιτιότητα της ομάδας. Αλλά πρέπει να διαβάσω αναλυτικά τα όσα συμφωνηθούν, αλλιώς δεν μπορώ να πάρω θέση. Ίσως κάποια μέτρα με ποινές κεκλεισμένων των θυρών, δεν λύνονται όλα με οικονομικά πρόστιμα. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να βρεθεί να σταματήσει η βία με σοβαρά μέτρα. Αυτό με την αφαίρεση τριών βαθμών δεν με βρίσκει σύμφωνο. Πετάει κάποιος κάτι μέσα στο γήπεδο, -3 η ομάδα. Δεν είναι δίκαιο. Πρέπει να ακολουθήσουμε κάτι αντίστοιχο με το πρότυπο της UEFA και να δοθεί ένα περιθώριο αναστολής μετά από κάποια παραπτώματα και μετά να υπάρχει αποκλεισμός από τις διοργανώσεις όταν έχει την υπαιτιότητα η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί ο κάθε φίλαθλος. Δε συμβεί όμως αυτό γιατί θα συμμαζευτούμε όλοι».

Για το ζήτημα με τηλεοπτικά συμβόλαια:«Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για τα τηλεοπτικά αλλά με όσα ακούμε αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα είναι κάτι που θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είναι δίκαιο γιατί εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!