Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η Παπαχρήστου κάνει όνειρα για το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου
[Gazzetta]: Η Παπαχρήστου κάνει όνειρα για το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου

[Gazzetta]: Η Παπαχρήστου κάνει όνειρα για το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου

Το 2016 εμπλούτισε το βιογραφικό της με δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

 Το 2017 η Βούλα Παπαχρήστου θα προσπαθήσει να διευρύνει περισσότερο τη συλλογή της κυνηγώντας …το βάθρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού (Βελιγράδι, 3-5/3/2017).
 
Η «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού του Άμστερνταμ, θα εμφανιστεί στους αγώνες του χειμώνα με κεκτημένη ταχύτητα από τις παρουσίες του 2016 και μοιάζει ικανή να βρεθεί στο βάθρο των νικητών και στη διοργάνωση του Βελιγραδίου. 
 
«Μόλις ολοκληρώσαμε έναν μεγάλο κύκλο προπόνησης στην Κύπρο. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και απρόβλεπτα. Τώρα συνεχίζουμε την προπόνηση στην Αθήνα, με στόχο τους αγώνες του χειμώνα», είπε η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε:
 
«Αναμφίβολα ο στόχος είναι να κατακτήσω ένα μετάλλιο. Ωστόσο σε μια μεγάλη διοργάνωση δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Βασικός μου στόχος είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να παραμείνω υγιής, προκειμένου να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βελιγράδι».
 
Η πορεία της Ελληνίδας προς την πρωτεύουσα της Σερβίας θα περιλαμβάνει μικρό αριθμό αγώνων στο τριπλούν, αλλά εμφανίσεις και στο μήκος. 
 
«Σύμφωνα με όσα έχουμε σχεδιάσει μέχρι τώρα, θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο μήκος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!