Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Η ειδική διαχείριση της κρίσης από Νταμπίζα και Δώνη!
[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Η ειδική διαχείριση της κρίσης από Νταμπίζα και Δώνη!

[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Η ειδική διαχείριση της κρίσης από Νταμπίζα και Δώνη!

Η ήττα από τον ΟΦΗ και κυρίως η εμφάνιση του Παναθηναϊκού έφερε… νευρική κρίση στο εσωτερικό του ᾽᾽τριφυλλιού᾽᾽. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽ όμως, προσπάθησαν να μεταφέρουν εμπιστοσύνη και ενότητα προς την ομάδα!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως η αποκρουστική εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, ο εύκολος δρόμος είναι να μπεις ως προπονητής ή ως τεχνικός διευθυντής στα αποδυτήρια και να αρχίσεις τον… εξάψαλμο. Οι δύσκολες καταστάσεις, όμως, σε κάθε ομάδα, χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς, διαφορετική από το συνηθισμένο διαχείριση, καθώς αρκετές φορές τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα και τα αποδυτήρια να τιναχτούν στον αέρα! Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν…

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς, οι παίκτες των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽ ήταν έτοιμοι να εκραγούν. Συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν όλα πηγαίνουν στραβά, τα νεύρα και η απογοήτευση σκεπάζουν τα πάντα.

Ο Νίκος Νταμπίζας, όμως, και ο Γιώργος Δώνης προσπάθησαν αμέσως να μεταδόσουν εμπιστοσύνη στην ομάδα, να ζητήσουν από όλους να σηκώσουν το κεφάλι και να δουλέψουν πιο σκληρά ενόψει της συνέχειας. Το μήνυμα και των δύο στα λεγόμενά τους εντός των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ ήταν ξεκάθαρο:

᾽᾽Σας έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Το ποδόσφαιρο έχει στιγμές σαν την αποψινή, όπου τίποτα δεν πηγαίνει καλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!