Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Η εξομάλυνση, κινητήριος δύναμη για το γηπεδικό!
[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Η εξομάλυνση, κινητήριος δύναμη για το γηπεδικό!

[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Η εξομάλυνση, κινητήριος δύναμη για το γηπεδικό!

Η συνεργασία ΠΑΕ και ΚΑΕ για τον Ερασιτέχνη που δείχνει ότι η σχέση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου πέρασε ξανά σε… καλό φεγγάρι και μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Το τελευταίο διάστημα το πρότζεκτ του Βοτανικού έχει επανέλθει στο προσκήνιο μετά τις συζητήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση. Ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός οφείλει ενωμένος να παίξει με όσες πιθανότητες υπάρχουν πάνω στο τραπέζι για να προχωρήσει η υπόθεση και εκτός από τον Ερασιτέχνη, σημαντικός παράγοντας της ιστορίας είναι και η ΠΑΕ.

Η σχέση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του ΑΟ με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει περάσει από… χίλια κύματα, ωστόσο, εδώ και καιρό η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί. Καλύτερη απόδειξη, εξάλλου, από την συνεργασία ΠΑΕ και ΚΑΕ για την οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να υπάρξει.

Η εξομάλυνση αυτή, μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη για τον Βοτανικό, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο ισχυρός αν έχει τους δύο πόλους ενωμένους και όχι διασπασμένους.

Μάλιστα, είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να ενημερωθεί ενδελεχώς για τις μέχρι τώρα συζητήσεις του Γιαννακόπουλου και το πλάνο που υπάρχει για να υλοποιηθεί η Διπλή Ανάπλαση, ώστε και εκείνος ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να μπει στο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!