Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα
[Gazzetta]: Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα

[Gazzetta]: Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος είδε και πάλι τον Άρη να ακροβατεί σε… βραχώδη όρη, να γκρεμοτσακίζεται και να βάζει εκ νέου στην εξίσωση τη λογική των αλλαγών μήπως και καταφέρει να πατήσει στα πόδια του.

Δε συνηθίζω να σημειώνω το επίπεδο προσέλευσης των φιλάθλων, ομολογώ όμως ότι υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες αναρωτιέμαι το επίπεδο των αντοχών αυτών των (τουλάχιστον) τριών χιλιάδων φιλάθλων του Άρη οι οποίοι δεν αποχωρίζονται τον μανδύα του πιστού προσκυνητή, όντως παλεύουν με τα συναισθήματά τους και υποβάλλουν εαυτούς στην επώδυνη διαδικασία παρακολούθησης της φετινής ομάδας.

Δίχως την παραμικρή διάθεση ισοπέδωσης ή υποβάθμισης του βαθμού εργασίας όλων όσοι βρίσκονται στον οργανισμό Άρη, είναι άξιο απορίας πώς αντέχουν οι ίδιοι αυτή την αγωνιστική εικόνα. Η κριτική θα ήταν εντελώς διαφορετική αν επρόκειτο για τον (προ διετίας) Άρης που ψώνισε από το πανέρι ή ακόμη τον περσινό που διέθεσε το μισό μπάτζετ σε σχέση με φέτος.

Έχει πάψει να υφίσταται η «απαίτηση» κυριαρχίας της ομάδας στο παρκέ. Είναι επίσης αντιληπτό ότι θα είναι ευχάριστες οι μέρες (σαν αυτή στη Λευκάδα) όπου θα φθάνει σε σημείο να σουτάρει με 70% στο τρίποντο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!