Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία
[Gazzetta]: Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία

[Gazzetta]: Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία

Με το Zafira Life και το Grandland X διαθέσιμα πλέον προς παραγγελία, η γερμανική μάρκα ξεκινά ξανά την εμπορική δραστηριότητα στη χώρα της Ρωσίας.

Τα πρώτα μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή έφτασαν στις εκθέσεις επίλεκτων διανομέων που εδρεύουν στις σημαντικότερες Ρωσικές πόλεις. Οι Ρώσοι πελάτες μπορούν πλέον να παραγγέλνουν το επιτυχημένο Opel Grandland X SUV από το Eisenach και το Zafira Life.

Ο Όμιλος PSA ξεκίνησε την παραγωγή του οικογενειακού πολυμορφικού Zafira Life στο εργοστάσιό του στην πόλη Kaluga, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας. Από το ίδιο εργοστάσιο θα εφοδιάζεται η τοπική αγορά και με Opel Vivaro από τις αρχές του 2020.

«Η σημαντική αύξηση των κερδοφόρων εξαγωγών μας είναι ένας από τους κύριους πυλώνες του εταιρικού μας σχεδίου PACE!. Τώρα, κάνουμε περαιτέρω βήματα προόδου με την επιστροφή μας στη Ρωσία» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller. «Τα επόμενα χρόνια θα αυξήσουμε σταδιακά τη δέσμευσή μας στη χώρα, διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων μας. Προγραμματίζεται ένα τουλάχιστον σημαντικό λανσάρισμα Opel κάθε χρόνο. Όπως σε κάθε αγορά, κορυφαία μας προτεραιότητα είναι η κερδοφόρος ανάπτυξη, με ταυτόχρονη υψηλού επιπέδου ικανοποίηση πελάτη.»

«Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία και πρόκειται για σημαντικό γεγονός. Είναι πλεονέκτημα το ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εργοστάσιο της Kaluga για τοπική παραγωγή εξ αρχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!