Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη επιστημονική ημερίδα του Ατρόμητου
[Gazzetta]: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη επιστημονική ημερίδα του Ατρόμητου

[Gazzetta]: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη επιστημονική ημερίδα του Ατρόμητου

Την ευκαιρία να βγάλουν πλούσια συμπεράσματα και να επιμορφωθούν είχαν οι συμμετέχοντες στην 1η επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου στο χώρο του αθλητικού κέντρου Μαζαράκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο και συγκεκριμένα στους αγωνιστικούς χώρους, το γυμναστήριο, τα γραφεία των προπονητών, το ιατρείο και το Spa Center. Οι περίπου 100 συμμετέχοντες της ημερίδας εντυπωσιάστηκαν από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδας μας ειδικά μετά την εκτενή παρουσίαση από το επιτελείο.

Με την ολοκλήρωση της ξενάγησης τόσο οι άνθρωποι του Ατρομήτου όσο και οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν στο χώρο του Θεάτρου όπου ξεκίνησαν οι εργασίες της ημερίδας. Το κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν η «Διαχείριση ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τον τραυματισμό του αθλητή από τον ορθοπεδικό μέχρι τον εργοφυσιολόγο».

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με έναν από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, τον εμβληματικό αρχηγό του Ατρομήτου Χαβιέ Ούμπιδες που μέσω ενός σύντομου μηνύματος που διάβασε στο κοινό η κόρη του, Ντάνα, περιέγραψε την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των τραυματισμών.

Τη σκυτάλη από τον Ούμπιδες, πήρε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο ιατρικό επιτελείο του Ατρόμητου εδώ και πολλά χρόνια, ο γιατρός Νίκος Πισκοπάκης που ανέλυσε διεξοδικά την αντιμετώπιση ενός τραυματισμού ποδοκνημικής άρθρωσης. Για το αμέσως επόμενο στάδιο, τη θεραπεία ενός τραυματισμού μίλησε ο φυσικοθεραπευτής του Ατρομήτου Παναγιώτης Αμπελιώτης ενώ ο προπονητής αποκατάστασης, Γιώργος Πήδουλας αναφέρθηκε στο στάδιο της αποκατάστασης και επανένταξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!