Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αποχώρηση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη και ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των μεγάλων!
[Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αποχώρηση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη και ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των μεγάλων!

[Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αποχώρηση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη και ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των μεγάλων!

Ο Ολυμπιακός έδειξε να μην συναινεί σε αρκετά πράγματα ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ. Τι ζητήθηκε από τους ερυθρόλευκους στις επαφές με FIFA / UEFA.

Στην συνάντηση των ομάδων οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA ανέφεραν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΕΠΟ & ενώ στάθηκαν και στους Έλληνες διαιτητές και στις όχι και τόσο καλές διαιτησίες που υπάρχουν από την πλευρά τους. Πέραν αυτού όμως ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν έβγαλε κλίμα συναίνεσης στην επαφή αυτή. Μίλησε ανοιχτά για μία οργάνωση στο ποδόσφαιρο που κατευθύνει τα πάντα και ζήτησε τον εξορθολογισμό των εξόδων της ΕΠΟ μιλώντας για ποσά άνω των 11-12 εκατ. ευρώ τον χρόνο και για μία ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που είχε 60 υπαλλήλους και σήμερα έχει 100.
Ακόμα ο Ολυμπιακός ζήτησε την απομάκρυνση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη. Για τον Τριτσώνη στον Ολυμπιακό… έβραζαν μετά το γεγονός πως αφού ήταν παραρητητής διαιτησίας σε ματς του Δανού ρέφερι που σφύριξε το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, στην συνέχεια χειρίστηκε το ζήτημα για να επιλεγεί ο συγκεκριμένος για το ματς του ΟΑΚΑ. Ένα ματς απ’ όπου έχει παράπονα από την διαιτησία ο Ολυμπιακός. Από μεριάς των εκπροσώπων των FIFA / UEFA τονίστηκε πως δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που μπορεί να δημιουργούν τέτοια προβλήματα ή να αφήνουν υπόννοιες για το οτιδήποτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!