Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ολυμπιακός για ΣΕΦ: Ενήμερος ο Αυγενάκης και στα δικαστήρια με την πρώην διοίκηση!
[Gazzetta]: Ολυμπιακός για ΣΕΦ: Ενήμερος ο Αυγενάκης και στα δικαστήρια με την πρώην διοίκηση!

[Gazzetta]: Ολυμπιακός για ΣΕΦ: Ενήμερος ο Αυγενάκης και στα δικαστήρια με την πρώην διοίκηση!

Η πρώην διοίκηση του ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός θα καταλήξουν στα δικστήρια αφού αφενός υπάρχουν οφειλές και αφετέρου όροι που δεν τηρήθηκαν ποτέ.

Η διοίκηση που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από το ΣΕΦ ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και την Ε.Ε.Α. πως ο Ολυμπιακός οφείλει 430.000 το οποίο με τους φόρους κλπ. ξεπερνά τις 500.000.

Όπως ανέφερε η «Live Sport» σε δημοσίευμά της, τα χρήματα αυτά αφορούν σε ολόκληρη τη μίσθωση για τη σεζόν 2018-19.

Στον Ολυμπιακό πάντως αντέδρασαν αφού άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως μία σειρά γεγονότων οδήγησε στην πλήρη ρήξη με την πρώην διοίκηση του σταδίου.

Συγκεκριμένα ισχυρίζονται αρχικά πως «η σύμβαση του Ολυμπιακού με το ΣΕΦ δεν τηρήθηκε από την πλευρά του σταδίου καθώς υπήρχαν μια σειρά από προβλεπόμενα έργα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν ποτέ. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε είχε αυξηθεί το τίμημα το 2015. Μάλιστα όλο το διάστημα αυτό, τα στελέχη του ΣΕΦ χρησιμοποιούσαν διάφορες δικαιολογίες για τις καθυστερήσεις.

Ακόμη και η τοποθέτηση του ηλεκτρονικού πίνακα στην οροφή του ΣΕΦ η οποία τοποθετείται αυτή την περίοδο, καθυστέρησε να ξεκινήσει ως διαδικασία παρά το γεγονός ότι η ΓΓΑ είχε ανάψει το «πράσινο» φως.

Επίσης η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών «περιελάμβανε την αλλαγή των ηλεκτρονικών πινάκων, την αλλαγή των φώτων σε LED σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Euroleague, την εξωτερική περίφραξη, μια σειρά απο έργα βελτίωσης και καθαριότητας και πολλά άλλα μικρότερα, αλλά εξίσου σοβαρά θέματα. Τελικά από το 2015 αλλάξανε τον έναν πίνακα το 2019 και αντί για νέα φώτα, χρησιμοποιούσαν στους αγώνες του Ολυμπιακού τα περιμετρικά φώτα του Στίβου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!