Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ολυμπιακός σε FIFA / UEFA: «Παπαδόπουλος και Θωμάς ελέγχουν την ΚΕΔ και ο Περέιρα δεν κάνει τίποτα»
[Gazzetta]: Ολυμπιακός σε FIFA / UEFA: «Παπαδόπουλος και Θωμάς ελέγχουν την ΚΕΔ και ο Περέιρα δεν κάνει τίποτα»

[Gazzetta]: Ολυμπιακός σε FIFA / UEFA: «Παπαδόπουλος και Θωμάς ελέγχουν την ΚΕΔ και ο Περέιρα δεν κάνει τίποτα»

Ο Ολυμπιακός στις επαφές που υπήρξαν με FIFA / UEFA προχώρησε σε καταγγελίες για τον ρόλο των Γιάννη Παπαδόπουλου και Θωμά Μητρόπουλου στην ΚΕΔ αλλά και τις ευθύνες του Μέλο Περέιρα.

Ο Ολυμπιακός στις επαφές που έγιναν με FIFA / UEFA κατήγγειλε ονομαστικά τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Θωμά Μητρόπουλο. Πιο συγκεκριμένα τόνισαν σε FIFA και UEFA πως: «ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ και τον Τριτσώνη και ότι ο Περέιρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν κάνει τίποτα». Ακόμα πως ο Περέιρα δεν είναι ικανός σε αυτό που έχει αναλάβει να κάνει. Αναφέρθηκε ακόμα και η παρουσία και ο ρόλος ποινικών και μπράβων της «πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Ο πειραϊκός σύλλογος κατήγγειλε τον τρόπο που η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις και ζήτησε να αποχωρήσει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης τονίζοντας το πόσο καλά αμείβεται. Σε αυτό – σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από τους ερυθρόλευκους – συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ. Επίσης τέθηκε ξανά ζήτημα υπέρογκων μισθών στην ΕΠΟ και το ότι από 60 άτομα το προσωπικό πήγε στα 100.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!