Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΟΦΗ, δεν τα παράτησε, πάλεψε και δικαιώθηκε…
[Gazzetta]: ΟΦΗ, δεν τα παράτησε, πάλεψε και δικαιώθηκε…

[Gazzetta]: ΟΦΗ, δεν τα παράτησε, πάλεψε και δικαιώθηκε…

Ο Φώτης Καρακούσης γράφει για τον ΟΦΗ μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου στην Volley League, όπου και ήρθε για να μείνει!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να προσπαθείς για χρόνια, να γνωρίζεις πολλές φορές την απογοήτευση, να συνεχίζεις όμως και στο τέλος να τα καταφέρνεις. Αυτό έκανε για μεγάλο διάστημα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έβαζαν χρήματα, έφτιαχναν ομάδες που θεωρούνταν φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά στο τέλος είτε από ατυχία (σοβαροί τραυματισμοί), είτε από άγχος και κακή εμφάνιση, έμεναν εκτός.

Παρότι συνεχώς το μεγάλο αυτό όνειρο έμενε απραγματοποίητο, κανείς δεν το έβαλε κάτω. Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν το έβαλε, αλλά ειδικά την τελευταία τετραετία όλοι προσπαθούσαν ακόμα περισσότερο. Από τον πρόεδρο και χρηματοδότη Γιάννη Δανδάλη, ως το παιδί που μετέφερε τα νερά. Όλοι ανέβαζαν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και φέτος ήρθε η μεγάλη δικαίωση.

Οι Ηρακλειώτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα βρίσκονται στην Volley League, μία άνοδος που πανηγύρισαν με την ψυχή τους και που σίγουρα δεν είναι το τέλος του ταξιδιού. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η αφετηρία της ομάδας, η αναγέννησή της, μιας και όλοι στην Κρήτη είναι έτοιμοι να δώσουν ακόμα περισσότερα για να μπορέσει ο ΟΦΗ όχι απλά να εδραιωθεί στην κατηγορία, αλλά να μπορεί να βάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον πήχη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!