Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 13 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Και η Ντουντελάνζ με την «Αρχή των Αθηνών» (pics)
[Gazzetta]: Και η Ντουντελάνζ με την «Αρχή των Αθηνών» (pics)

[Gazzetta]: Και η Ντουντελάνζ με την «Αρχή των Αθηνών» (pics)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League τάχθηκε επισήμως υπέρ της «Αρχής των Αθηνών», στο περιθώριο του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.

Στο περιθώριο του αγώνα, ανάμεσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και τη Ντουντελάνζ, την περασμένη Πέμπτη, η αντίπαλος των Πειραιωτών στον όμιλο του Europa League, ομάδα από το Λουξεμβούργο, υπέγραψε επισήμως την «Αρχή των Αθηνών». Μία πρωτοβουλία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία στήριξε και ενδυνάμωσε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, αλλά και αθλητικοί σύλλογοι και φορείς – κολοσσοί, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Ευρωλίγκα κ.ά., βρίσκει ακόμη περισσότερους συμπαραστάτες και συμμάχους. Η «Αρχή των Αθηνών» για το δικαίωμα της συμμετοχής στον αθλητισμό, την οποία πρώτος υπέγραψε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού συνολικά. Σε μία προσπάθεια το άθλημα, να προσφέρει διαρκώς περισσότερα στην κοινωνία και τον κόσμο, ο Ολυμπιακός πρωτοστάτησε και έδωσε το σύνθημα, για δράση.
Στο πλευρό του Ολυμπιακού έχουν ταχθεί ήδη μεγάλοι σύλλογοι (προαναφέρθηκαν ορισμένοι μόνο) αλλά και αθλητικοί -και μη- φορείς, όπως η Ευρωλίγκα, η AIPS κ.ά.. Το κύρος της «Αρχής των Αθηνών» ωθεί μεγάλους παράγοντες του αθλητισμού να δηλώνουν «παρόντες» σε αυτή την προσπάθεια, η οποία έχει ως στόχο ο άνθρωπος να πάρει πίσω, από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, την αγάπη, την οποία δείχνει στο άθλημα, εν γένει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!