Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Νταμπίζας: «Με παρουσίασαν σαν τον… Χίτλερ, παρέμεινα αληθινός μέχρι το τέλος»!
[Gazzetta]: Νταμπίζας: «Με παρουσίασαν σαν τον… Χίτλερ, παρέμεινα αληθινός μέχρι το τέλος»!

[Gazzetta]: Νταμπίζας: «Με παρουσίασαν σαν τον… Χίτλερ, παρέμεινα αληθινός μέχρι το τέλος»!

Για περίπου μισή ώρα ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, άνοιξε διάλογο με κάποιους από αυτούς και με μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία με αρκετά… καρφιά για το πως παρουσιάστηκαν κάποια πράγματα έκλεισε την δεύτερη παρουσία του στο «τριφύλλι».

Ο Νίκος Νταμπίζας, όπως αναμενόταν, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κορωπί για να αποχαιρετίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αφού πρώτα έκανε το ίδιο με τους προπονητές των ακαδημιών, στην συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Για περίπου μισή ώρα αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην θητεία του και κυρίως σε όσα του καταλογίστηκαν μέχρι το διαζύγιο με τους «πράσινους».

«Κάναμε κι εμείς λάθη. Κι εγώ έκανα λάθη και θα κριθώ γι’ αυτά. Όπως θα κριθώ σε βάθος χρόνου και για τις επιλογές στις μεταγραφές και με ποια κριτήρια έγινε η κάθε κίνηση. Και γι’ αυτό θα κριθώ κι εγώ, όταν θα έρθει η ώρα.

Την Κυριακή ήθελα πολύ να κερδίσει η ομάδα γιατί νιώθω ακόμη μέλος της και να ειναι ευχάριστο κλίμα όταν θα επέστρεφα για τελευταία φορά εδώ. Υπήρχαν κάποιοι στόχοι που τέθηκαν πέρυσι όταν ανέλαβα. Να μην υπάρχουν οφειλές. Και αυτό έγινε με εξαίρεση μια μικρή οφειλή από πέρυσι. Οι απλοί εργαζομένοι έχουν εξοφληθεί και πρέπει να το κρατήσει αυτό η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!