Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Nova: Τι ισχύει και τι όχι με τις ρήτρες
[Gazzetta]: Nova: Τι ισχύει και τι όχι με τις ρήτρες

[Gazzetta]: Nova: Τι ισχύει και τι όχι με τις ρήτρες

Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για το τι επακριβώς ισχύει με τις ρήτρες και τα όσα διαρρέονται από ομάδες σε σχέση με τη Nova. Τι λένε στελέχη του καναλιού της Κάντζας.

Σε πρώτη φάση αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως για την 11η αγωνιστική δεν έχει επιβληθεί και παρακρατηθεί καμία ρήτρα. Για την 1η και την 2η υπάρχουν τα 2,8 εκατ. ευρώ ως η ελάχιστη αποζημίωση. Έχει επιβληθεί ρήτρα αλλά δεν έχει παρακρατηθεί. Το ότι έχει επιβληθεί η συγκεκριμένη ρήτρα επίσης δεν σημαίνει πως θα κρατηθεί από τη Nova.
 
Παράλληλα εδώ και αρκετές ημέρες γίνεται προσπάθεια και υπάρχουν επαφές για το καλύτερο δυνατό. Στελέχη της Κάντζας σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που προέρχονται από διοίκηση μεγάλης ΠΑΕ (σ.σ. και τα θεωρούν ανακριβή) και έκαναν λόγο για οφειλές της Nova προς τη Superleague, διευκρίνιζαν ότι:
 
- Το σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές (Nova – Superleague) τους τελευταίους μήνες αφορά το ποσό των 2,8 εκ. ευρώ, της ρήτρας δηλαδή που έχει επιβληθεί – χωρίς όμως να έχει ακόμα παρακρατηθεί- από τη Nova για την μη τέλεση της 1ης και της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!