Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Νικολαΐδης: «Το μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους»
[Gazzetta]: Νικολαΐδης: «Το μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους»

[Gazzetta]: Νικολαΐδης: «Το μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το βιβλίο του Βασίλη Σαμπράκου, «Εξηγώντας το Θαύμα», υποστήριξε ότι οι δημοσιογράφοι παράγουν τη βία και πρόσθεσε πως αν οι διοικήσεις των ομάδων έδειχναν θέληση θα μπορούσαν να την εξαλείψουν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για το βιβλίο του Βασίλη Σαμπράκου, «Εξηγώντας το Θαύμα», που έγινε στη Λαμία, και υποστήριξε μεταξύ άλλων πως γι’ αυτόν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο μίσος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το έχουν οι δημοσιογράφοι. Επίσης αναφέρθηκε και στη βούληση που θα έπρεπε να δείξουν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορούν να εξαλείψουν τη βία μέσα σε μία εβδομάδα αν πραγματικά το προσπαθήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε o Ντέμης Νικολαΐδης:

«Ποτέ δεν μπόρεσα να καθίσω κάπου και να έχω σημειώσεις. Πάντα έλεγα πως θα καθίσω και ότι μου έρθει θα το πω. Εκτός από σήμερα. Πριν φτάσουμε σκεφτόμουν πότε μου έφερε ο Σαμπράκος το βιβλίο… Και έχω ένα σκονάκι. Παρασκευή 30 Νοεμβρίου περνάει και το αφήνει στο γραφείο μου. 12:28 του στέλνω: “σελίδα 49″ και μου απαντάει: “Όλα καλά; Κυλάει;” για να του πω: “Ως τώρα δεν γίνεται πιο πολύ”. 13:10 του στέλνω: “Πολύ καλό, σελίδα 84″ και 15:28: “Τέλος, συγχαρητήρια”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!