Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Με νέο ΔΣ ο ΕΣΣΑΜ
[Gazzetta]: Με νέο ΔΣ ο ΕΣΣΑΜ

[Gazzetta]: Με νέο ΔΣ ο ΕΣΣΑΜ

Στην αίθουσα σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα η Γενική Συνέλευση του ΕΣΣΑΜ καθώς και αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σχεδόν το σύνολο των μελών του συνδέσμου, αντάλλαξε απόψεις και προέβη στις απαιτούμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και του πειθαρχικού συμβουλίου.

Από την μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν τα 9 μέλη του ΔΣ (Νίκος Τσάδαρης, Ιωάννης Σκουφής, Ιωάννης Κανουπάκης, Φώτης Ραίσης, Πέτρος Πιτσίνης, Πάνος Φιλιππακόπουλος, Γιώργος Βαρίνος, Αντώνης Κόλλιας & Δημήτρης Διατσίδης) και τα 5 αναπληρωματικά μέλη (Νίκος Λουπάκης, Ιωάννης Σταυρόπουλος, Αθανάσιος Χούντρας, Τριαντάφυλλος Τσουλφάς & Πάνος Διπλαράκος).

Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στον μεγάλο τελικό Ρίβερ – Μπόκα από το νέο Pamestoixima.gr.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Διονύσης Λιβέρης, Δημήτρης Ταμπούρης & Ηλίας Χρηστέας, ενώ για το πειθαρχικό συμβούλιο οι: Ηλίας Καφάογλου, Ηλίας Ματζαβάς & Νίκος Χριστόπουλος.

Στις επόμενες ημέρες το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ασχοληθεί σε πρώτο χρόνο με την διεύρυνση των μελών του συνδέσμου, εξετάζοντας τις σχεδόν 15 αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων που εκκρεμούν.

Στην Γ.Σ. παρίσταντο και τρία από τα μέλη του 1ου ΔΣ του ΕΣΣΑΜ, οι κ.κ. Κώστας Γκοτσίνας (πρώην Πρόεδρος), Παύλος Αλέπης & Ηλίας Χρηστέας.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους εκλιπόντες συναδέλφους, καθώς και όταν ο δικηγόρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Μεσημέρης, παρέδωσε στην Διοικούσα Επιτροπή την σφραγίδα του ΕΣΣΑΜ & διάφορα έγγραφα του προηγούμενου ΔΣ.

Έτσι, μετά από 20ετή αδράνεια, ο ιστορικός Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας (ΕΣΣΑΜ) είναι και πάλι σε τροχιά λειτουργίας, φιλοδοξώντας να κατακτήσει και πάλι την θέση που είχε στα δρώμενα της Ελληνικής αυτοκίνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!