Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Νέα σελίδα για τη Μπέρμιγχαμ Σίτι
[Gazzetta]: Νέα σελίδα για τη Μπέρμιγχαμ Σίτι

[Gazzetta]: Νέα σελίδα για τη Μπέρμιγχαμ Σίτι

Η Trillion Trophy Asia Limited είναι πλέον ο βασικός μέτοχος στην Μπέρμιγχαμ Σίτι και όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας Πάνος Παυλάκης θα έχει κομβικό ρόλο στην επόμενη μέρα.

Τέλος στην εποχή ιδιοκτησιακής αβεβαιότητας για τη Μπέρμιγχαμ, καθώς η TTA είναι πλέον ο νέος βασικός μέτοχος. Σε διοικητικό επίπεδο υπήρξαν αλλαγές, ωστόσο ο Έλληνας director των Blues Πάνος Παυλάκης παραμένει, έχοντας την πλήρη στήριξη του κόσμου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανέλαβα τον έλεγχο σε ένα τόσο σημαντικό και φανταστικό σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και για τις προοπτικές. Θα κάνουμε το καλύτερο για την Μπέρμιχαμ Σίτι, ένα σύλλογο με σπουδαία ιστορία και παθιασμένη στήριξη, προκειμένου να συνεχίσει να χτίζει στην πρόοδο που έχει γίνει», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΤΤΑ, Πολ Σουέν, ο οποίος πρόσθεσε: «Θεωρώ πως η ευθυκρισία μας και ο τρόπος που κινούμαστε επιχειρηματικά με έναν επαγγελματικό τρόπο, ο οποίος είναι εναρμονισμένος με τον Πάνο Παυλάκη και το υπόλοιπο management team στο Σεντ Αντριους θα μας ωφελήσει και ευελπιστούμε να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους». 

«Καλωσορίζουμε τον κύριο Σουέν ως τον νέο βασικό μας μέτοχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!