Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Το NBA Basketball School φέρνει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων στην Αθήνα! (pics)
[Gazzetta]: Το NBA Basketball School φέρνει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων στην Αθήνα! (pics)

[Gazzetta]: Το NBA Basketball School φέρνει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων στην Αθήνα! (pics)

Το NBA Basketball School έρχεται για πρώτη φορά στο Deree – The American College of Greece, παρουσιάζοντας το μπάσκετ στην καλύτερη εκδοχή του κι ενισχύοντας την παρουσία του ΝΒΑ στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Το NBA Basketball School είναι ένα δίκτυο προγραμμάτων ανάπτυξης μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-18 ετών. Τα ΝΒΑ Basketball School είναι μοναδικά στην προσέγγισή τους με βάση το «NBA-Way» για την ανάπτυξη του ταλέντου στο μπάσκετ, το οποίο περιλαμβάνει έναν εκρηκτικό και αθλητικό τύπο εμπειρίας στο μπάσκετ με την ταυτόχρονη προώθηση των θετικών αξιών του NBA, της ακεραιότητας, της ομαδικής εργασίας, του σεβασμού και της καινοτομίας.

Στις 8 Μαΐου 2018, το NBA και η Fourteen Pro, ανακοίνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ΝΒΑ Basketball School Camp Greece , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους αθλητές και αθλήτριες, 6 έως 18 ετών και χωρίζεται σε δύο περιόδους:

Α’ Περίοδος: 02-06/07/2018
Β’ Περίοδος: 09-13/07/2018

Η φιλοσοφία του NBA Basketball School είναι να μοιραστεί το παιχνίδι του μπάσκετ με νέους αθλητές σε όλο τον κόσμο, διδάσκοντας δεξιότητες, αξίες και ευεξία σε ένα θετικό και διασκεδαστικό περιβάλλον. Η ολιστική αυτή προσέγγιση έχει ως στόχο να ενισχύσει την κουλτούρα του νεανικού μπάσκετ, να διδάξει μαθήματα ζωής και να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να πετύχουν τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!