Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: NBA Basketball School Camp: Πώς θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του NBA στην Ελλάδα
[Gazzetta]: NBA Basketball School Camp: Πώς θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του NBA στην Ελλάδα

[Gazzetta]: NBA Basketball School Camp: Πώς θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του NBA στην Ελλάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για το NBA Basketball School Camp έχει αρχίσει και το gazzetta.gr παρουσιάζει τον τρόπο που μπορεί κανείς να συμμετάσχει στο κορυφαίο camp του καλοκαιριού.

Με εισηγήσεις από προπονητές NBA, πρώην NBAers και ειδικούς σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη παικτών, το NBA Basketball School Camp έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Deree – The American College of Greece (17-21/6, 1-5/7) και ο Ντίνο Ράτζα θα είναι ο εκλεκτός προσκεκλημένος !

Πρόκειται για ένα αναλυτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα που εγκρίθηκε από την Ένωση Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (National Basketball Coaches Association), έχοντας ως στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά στην Ελλάδα να υιοθετήσουν έναν υγιή κι αθλητικό τρόπο ζωής μέσα από το μπάσκετ.

Το πρόγραμμα παρέχει ασκήσεις εντός γηπέδου, ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης, για νέους αθλητές ηλικίας 6-15 ετών και εφαρμόζεται από εκπαιδευμένους προπονητές του NBA Basketball School που έχουν εγκριθεί από το NBA. Επίσης διευθύνεται από Έλληνες προπονητές που έχουν εγκριθεί από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη για να εξοικειώσουν όλους τους μαθητές-αθλητές με την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τις τεχνικές εκπαίδευσης του NBA Basketball School.

Κάθε camp πραγματοποιείται με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών, βάσει προτεραιότητας εγγραφής για να εξασφαλιστεί υψηλός αριθμός επαναλήψεων κάθε άσκησης προς επίτευξη της μέγιστης δυνατής βελτίωσης. Ο περιορισμένος αριθμός αθλητών εξασφαλίζει ότι όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν ατομικής προσοχής από τους εξειδικευμένους προπονητές του προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!