Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση»! (pics&vids)
[Gazzetta]: «Να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση»! (pics&vids)

[Gazzetta]: «Να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση»! (pics&vids)

Η ΚΑΕ Άρης συμμετείχε στην 13η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics 2016, που έγινε στο «Nick Galis Hall», και οι παίκτες μοίρασαν χαμόγελα στους φίλους τους.

Η ΚΑΕ Άρης μοίρασε χαρά και πολλά χαμόγελα, καθώς συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην 13η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics 2016 που έγινε σήμερα (01/12) το πρωί στο «Nick Galis Hall».

Οι παίκτες των «κιτρίνων» βρέθηκαν στο γήπεδο και έπαιξαν μπάσκετ με τους αθλητές των Special Olympics, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Αλεξάνδρειο».

Πέρα από την ανδρική οάδα, στην διοργάνωση βρέθηκαν και τα τμήματα υποδομής, ενώ έγιναν και αγώνες, στους οποίους πήραν μέρος οι εξής ομάδες: ΓΕΛ Πεύκων, ΠΒΜ ΟΑΕΔ Λακκιάς, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας, Τμήματα Γυμνασίου & Λυκείου του ΤΕ.Ε Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης και Special Olympics Hellas Θεσσαλονίκης.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Εμμανουήλ Λάσκαρης, δήλωσε μετά τη διοργάνωση: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση. Σήμερα ήταν μία γιορτή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοια πράγματα στο γήπεδο και οι αθλητές μας να είναι το καλό παράδειγμα. Το κέρδος για μένα είναι ότι μέσα από τα λεπτά που παρακολούθησα αυτόν τον αγώνα, κατάλαβα πόσο σπουδαίο είναι μερικές φορές να έχω την υγεία μου και να είμαι σε θέση πραγματικά να μπορώ να βοηθήσω τους άλλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!