Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Mustang Mach-E, ένα εντυπωσιακό crossover από τη Ford!
[Gazzetta]: Mustang Mach-E, ένα εντυπωσιακό crossover από τη Ford!

[Gazzetta]: Mustang Mach-E, ένα εντυπωσιακό crossover από τη Ford!

Την Κυριακή, 17 Νοέμβρη, θα δούμε το νέα Mustang Mach-E, που είναι το νέο ηλεκτρικό crossover της Μπλε Οβάλ εταιρείας, ενώ ήδη έχουμε την πρώτη φωτογραφία του!

Η αναγνωρισιμότητα και το κύρος του ονόματος Mustang, πλέον θα συναντιούνται και σε άλλα μοντέλα της Ford, όπως το νέο ηλεκτρικό crossover που θα μας παρουσιάσει η μάρκα. Πρόκειται για τη Mustang Mach-E, ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο που επίσημα θα αποκαλυφθεί την Κυριακή, 17 Νοέμβρη και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ηλεκτροκίνητη κατηγορία. Έχει κατασκευαστεί πάνω σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα που μπορεί να υποστηρίξει μετάδοση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έκδοσης. Με τη χρήση του ονόματος Mustang, περιμένουμε ότι η Ford θα βρει την «αφορμή» να λανσάρει και μια γρήγορη έκδοση ώστε να ανταγωνιστεί τον κορυφαίο ανταγωνισμό σε επίπεδο επιδόσεων, όπως τα Tesla.

Πάντως δεν αποκλείεται η Ford να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το όνομα Mustang ευρέως και να δημιουργηθεί μια «οικογένεια» μοντέλων με κορυφαία πρόταση φυσικά την παραδοσιακή, κουπέ Mustang. Η τελευταία, αργότερα θα αποκτήσει και μια υβριδική έκδοση, όμως δεν προβλέπεται να μετατραπεί σε ηλεκτρική. Το νέο Mustang Mach-E που θα παρουσιαστεί την Κυριακή θα λανσαριστεί και σε μια έκδοση First Edition, για όσους το παραγγείλουν online μετά την παρουσίασή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!