Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μπορείς να μένεις μακριά, αλλά όχι να τους διώχνεις!
[Gazzetta]: Μπορείς να μένεις μακριά, αλλά όχι να τους διώχνεις!

[Gazzetta]: Μπορείς να μένεις μακριά, αλλά όχι να τους διώχνεις!

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την ανάγκη της ποδοσφαιρόφιλης κοινωνίας να εξοικειωθεί με τη σκληρή πραγματικότητα και να πάψει να ζει με τις ψευδαισθήσεις του παρελθόντος.

Πάει καιρός που αντιλαμβάνομαι ότι με τρώει το χέρι μου για να γράψω ένα σημείωμα σαν το σημερινό. Πιθανόν το καθυστέρησα επειδή περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Δεν νομίζω ότι θα βρω καταλληλότερη από την σημερινή συγκυρία, δηλαδή μια εποχή κατά την οποία θα περνούν – μικρότερη ή μεγαλύτερη – κρίση όλες οι μεγάλες ομάδες στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Αφορμή για να το κάνω σήμερα είναι η παράκρουση που έπαθε ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα. 

Συμβαίνει σήμερα να μην κυκλοφορεί φίλος μεγάλου συλλόγου στην Ελλάδα που να νιώθει ικανοποιημένος και χαρούμενος με τα όσα βλέπει και ζει με την αγαπημένη του ομάδα. Ολοι έχουν παράπονα, αρκετοί έχουν απογοητευτεί, αρκετοί έχουν αποστασιοποιηθεί. 

Προτού συνεχίσω διευκρινίζω ότι σε αυτό το σημείωμα δεν πιάνω καθόλου τη σχετική με την καθαρότητα του ποδοσφαίρου διάσταση που έχει το συγκεκριμένο θέμα. Ο συλλογισμός μου σχετίζεται μόνο με τις απαιτήσεις του οπαδού μιας ομάδας από τον μεγαλομέτοχο ή τον χρηματοδότη της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τον σύλλογο, το αφεντικό της ΠΑΕ. 

Τα media, τα οποία καθοδηγούνται από ανθρώπους ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών είναι, σε κάποιο βαθμό, λογικό να λειτουργούν ακόμη και σήμερα με παρωχημένη αντίληψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!